...
/
logo

Bun venit la Act design.

Bun venit la Act design!

Studio de Arhitectură, design interior și proiectare pentru amenajări interioare.

Realizăm proiecte de amenajări interioare design de ambient, arhitectură de interior și vizualizări 3d (randări).

Amenajari interioare, design de interior si proiectare 3d.

Amenajarea unei locuinte, a unui restaurant, club, showroom, sau a unui spatiu de birouri, - toate acestea au nevoie de un concept.
Avem o gamă largă de servicii de reprezentare grafică 3D, pentru ca dvs. să aveți o imagine clară a proiectului înainte de a demara lucrările de amenajare. Suntem specialiști în amenajări, de la case până la proiecte de amenajări complexe ale spațiilor.

Pretul proiectului de amenajare5%

Pretul materialelor de constructie si a manoperei40%

Pretul finisajelor si a manoperei35%

Pretul electrocasnicelor10%

Pretul mobilierului10%

Designerul de interior, omul casei tale.

Ţi-ai schimbat locul de muncă şi ai fost nevoit să te stabileşti în alt oraş. Primul lucru pe care-l faci este să-ţi găseşti o locuinţă. Zis şi făcut. Te vezi acum în faţa faptului împlinit: ai casa ta. Te confrunţi, însă, cu o nouă dilemă. Nu ştii ce piese de mobilier să cumperi, nu ai nici cea mai mică idee ce paletă cromatică să foloseşti pentru ca totul să se îmbine armonios. Designerul de interior este exact omul de care ai nevoie. Este persoana care te ajută să construieşti de la zero acel cămin căruia să-i spui acasă. Un designer de interior priceput este omul potrivit la locul potrivit. Meseria unui designer de interior implică proiectarea, consultarea, amenajarea si supravegherea tuturor aranjamentelor de decoratiuni interioare.

Call Now Button Secured By miniOrange