Ooops!

 

Bun venit la Act design.

Studio de arhitectură, design interior și proiectare pentru amenajări interioare.

Realizăm proiecte de amenajări interioare, design de ambient, arhitectură de interior și vizualizări 3d.

Arhitectură, amenajări interioare, design de interior și proiectare 3d.

Amenajarea unei locuințe, a unui restaurant, club, showroom, sau amenajarea unui spațiu de birouri, - toate acestea au nevoie de un concept de design.
Avem o gamă largă de servicii de reprezentare grafică 3D, pentru ca dvs. să aveți o imagine clară a proiectului înainte de a demara lucrările de amenajare. Suntem specialiști în amenajări interioare, de la case până la proiecte de amenajari complexe ale spațiilor.

Designerul de interior, omul casei tale.

Ţi-ai schimbat locul de muncă şi ai fost nevoit să te stabileşti în alt oraş. Primul lucru pe care-l faci este să-ţi găseşti o locuinţă. Zis şi făcut. Te vezi acum în faţa faptului împlinit: ai casa ta. Te confrunţi, însă, cu o nouă dilemă. Nu ştii ce piese de mobilier să cumperi, nu ai nici cea mai mică idee ce paletă cromatică să foloseşti pentru ca totul să se îmbine armonios. Designerul de interior este exact omul de care ai nevoie. Este persoana care te ajută să construieşti de la zero acel cămin căruia să-i spui acasă. Un designer de interior priceput este omul potrivit la locul potrivit. Meseria unui designer de interior implică proiectarea, consultarea, amenajarea si supravegherea tuturor aranjamentelor de decoratiuni interioare.
Se spune despre casă că este locul unde tu prosperi şi cu care tu te identifici ca individ. De aceea, în funcţie de dorinţele tale, echipa Act design îţi va concepe un mediu armonios şi plăcut cu un peisaj modern şi elegant, deopotrivă. Nu ezita să ne contactezi, îţi garantăm servicii de calitate la cele mai înalte standarde de pe piaţă.

Design interior adaptat casei tale.

Daca doresti sa abordezi profesional amenajarea casei tale, fara intuitii si experimente, atunci ai ajuns in locul potrivit. Chiar si incadrandu-ne intr-un buget limitat, noi te putem ajuta sa creezi un spatiu interior confortabil si intim, in perfecta armonie cu personalitatea ta.
Te vom sfatui ce stil si tema creativa sa alegi si ce gama cromatica ti se potriveste cel mai bine.
De asemenea, folosind proiectare 2D vom stabili impreuna cea mai buna partajare a spatiului disponibil. Sa stii ca putem face minuni si intr-o garsoniera de 30 de metri patrati.
La final, vom testa intregul proiect cu ajutorul unui program 3D pentru ca tu sa poti vedea exact cum va arata casa ta inainte de a te apuca sa o aranjezi.

Design amenajări interioare Timisoara, Bistrița, Cluj și Târgu Mureș.

Constructii noi - Design interior, proiectare specifica pentru culori si finisaje, coordonarea proiectului de amenajare interioara impreuna cu arhitectul și echipa de constructie. Act design este partenerul care vă ajută în luarea deciziilor optime pentru amenajarea noii locuinte, inclusiv aspectul funcțional, planificarea spațiului precizând materiale și accesorii, culori și finisaje pentru a obtine spatiul perfect.