...
/
logo

Bun venit la Act design.

Bun venit la Act design!

Studio de Arhitectură, design interior și proiectare pentru amenajări interioare.

Realizăm proiecte de amenajări interioare design de ambient, arhitectură de interior și vizualizări 3d (randări).

Amenajari interioare, design de interior si proiectare 3d.

Amenajarea unei locuinte, a unui restaurant, club, showroom, sau a unui spatiu de birouri, - toate acestea au nevoie de un concept.
Avem o gamă largă de servicii de reprezentare grafică 3D, pentru ca dvs. să aveți o imagine clară a proiectului înainte de a demara lucrările de amenajare. Suntem specialiști în amenajări, de la case până la proiecte de amenajări complexe ale spațiilor.

Pretul proiectului de amenajare5%

Pretul materialelor de constructie si a manoperei40%

Pretul finisajelor si a manoperei35%

Pretul electrocasnicelor10%

Pretul mobilierului10%

Designerul de interior, omul casei tale.

Ţi-ai schimbat locul de muncă şi ai fost nevoit să te stabileşti în alt oraş. Primul lucru pe care-l faci este să-ţi găseşti o locuinţă. Zis şi făcut. Te vezi acum în faţa faptului împlinit: ai casa ta. Te confrunţi, însă, cu o nouă dilemă. Nu ştii ce piese de mobilier să cumperi, nu ai nici cea mai mică idee ce paletă cromatică să foloseşti pentru ca totul să se îmbine armonios. Designerul de interior este exact omul de care ai nevoie. Este persoana care te ajută să construieşti de la zero acel cămin căruia să-i spui acasă. Un designer de interior priceput este omul potrivit la locul potrivit. Meseria unui designer de interior implică proiectarea, consultarea, amenajarea si supravegherea tuturor aranjamentelor de decoratiuni interioare.

Cand apelezi la un designer de interior ?

Un designer de interior poate fi un partener valoros în crearea spațiului perfect pentru tine. Indiferent dacă îți renovăm casa sau dacă îți construiești una nouă, există câteva momente în care apelarea la un designer de interior poate fi extrem de benefică. Iată 3 scenarii în care ar trebui să consideri apelarea la un designer de interior:

 1. Atunci când te confrunți cu spații nefuncționale: Dacă ai un spațiu în casa ta care nu funcționează așa cum ar trebui, un designer de interior poate ajuta la rezolvarea problemei. Designerii de interior pot analiza spațiul și pot propune soluții pentru a îmbunătăți funcționalitatea acestuia, astfel încât să îți satisfacă nevoile și dorințele.
 2. Atunci când vrei să îți schimbi stilul de design interior: Dacă te-ai plictisit de stilul actual al casei tale și vrei să îți schimbi decorul, un designer de interior poate fi un aliat valoros. Designerul de interior te poate ajuta la crearea unui nou plan de design interior care să se potrivească stilului tău și să te ajute să realizezi tranziția cu ușurință.
 3. Atunci când vrei să îți maximizezi spațiul: Dacă te confrunți cu un spațiu limitat sau cu un spațiu mai mare, dar care nu îți permite să îți exprimi creativitatea, un designer de interior poate fi soluția. Designerul de interior iti poate propune soluții pentru a îmbunătăți utilizarea spațiului și pentru a îți crea un mediu confortabil și funcțional.

Un designer de interior poate fi un partener valoros în crearea unui spațiu care să te reprezinte și să îți satisfacă nevoile. Nu ezita să apelezi la un designer de interior atunci când te confrunți cu spații nefuncționale, vrei să îți schimbi stilul de design interior sau vrei să îți maximizezi spațiul. Un designer de interior cu experiență îți poate oferi sfaturi exacte și soluții inovatoare, astfel încât să îți poți crea spațiul visurilor tale. În plus, un designer de interior poate fi un partener valoros în gestionarea proiectului, ajutând la gestionarea bugetului și a programului și asigurându-se că proiectul este finalizat la timp și în conformitate cu standardele de calitate.

În concluzie, apelarea la un designer de interior poate fi un pas important în crearea unui spațiu care să te reprezinte și să îți satisfacă nevoile. Nu ezita să investești într-un designer de interior calificat și experimentat pentru a îți crea un mediu de locuit confortabil, funcțional și frumos. Cu ajutorul unui designer de interior, poți realiza proiectul casei tale fără stres și cu rezultate excepționale.

Tendințele de design interior in 2023

Anul 2023 aduce cu sine o serie de tendințe noi și interesante în designul interior. Iată câteva dintre acestea:

 1. Culori naturale: Culorile pastelate și naturale, cum ar fi verdele și albastrul, sunt la modă acest an. Acestea sunt adesea combinate cu materiale precum lemnul sau piatra naturală, pentru a crea un mediu liniștitor și reconfortant.
 2. Materiale sostenibile: Sustainabilitatea este tot mai importantă și este reflectată și în designul interior. Materiale precum lemnul reciclat, bambusul și materialele organice sunt din ce în ce mai populare.
 3. Mobilier modular: Mobilierul modular este un trend crescător în 2023, deoarece permite flexibilitatea și personalizarea spațiilor. Acest tip de mobilier poate fi combinat și reconfigurat în funcție de nevoile individuale.
 4. Accesorii statement: Accesoriile sunt esențiale în crearea unui design interior de succes. În 2023, se așteaptă să vedem accesorii mai statement, precum lustre impresionante sau obiecte de artă de dimensiuni mari.
 5. Diverse stiluri: Se așteaptă ca diverse stiluri să se amestece în 2023, cum ar fi stilul boemian, industrial sau minimalist. Acest lucru permite crearea unui design unic și personalizat.

Sfaturi pentru design interior în 2023

 1. Fii atent la detalii: Detaliile sunt esențiale în crearea unui design interior de succes. Acordă atenție micilor detalii, precum texturile, culorile și materialele, pentru a crea un mediu coerent și bine echilibrat.
 2. Pune accent pe funcționalitate: Designul interior nu trebuie să fie doar frumos, ci și practic. Asigură-te că spațiul tău este funcțional și poate fi utilizat într-un mod practic și confortabil.
 3. Experimentează cu culorile: Culorile sunt un element esențial în designul interior. Experimentează cu diferite combinații de culori pentru a crea un mediu cald și primitor.
 4. Alege materiale de calitate: Materiaele folosite în designul interior au un impact major asupra stării de spirit și a atmosferei din spațiu. Alege materiale durabile și de calitate pentru a crea o atmosferă confortabilă și liniștitoare.
 5. Fii creativ: Designul interior este despre exprimarea personalității tale și a stilului tău de viață. Nu ezita să încerci ceva nou și să fii creativ.
 6. Nu uita de accesorii: Accesoriile sunt un element cheie în designul interior și pot face o mare diferență în aspectul și atmosfera din spațiu. Alege accesorii cu atenție și asigură-te că acestea se potrivesc cu stilul general al spațiului.
 7. Nu te teme să încerci ceva nou: Tendințele în designul interior evoluează în mod constant, deci nu ezita să încerci ceva nou. Asigură-te că te simți confortabil cu alegerile tale și că acestea se potrivesc cu stilul tău de viață.

În concluzie, designul interior in 2023 se concentrează pe culori naturale, materiale sostenibile, mobilier modular, accesorii statement și amestecul de diverse stiluri. Încearcă să fii atent la detalii, să acorzi importanță funcționalității, să experimentezi cu culorile și să alegi materiale de calitate. Fii creativ și nu uita de accesorii. Nu te teme să încerci ceva nou și asigură-te că te simți confortabil cu alegerile tale.

Call Now Button