Ooops!Inspirație pentru amenajări

Bucătării

Dormitoare

Amenajarea băii

Camere copii

Grădină

Arhitectură

 

Inspiratie si idei pentru amenajari interioare

Câteva sfaturi uimitoare pentru mobilarea livingului

Chiar daca livingul tau este „one in a million”, tot se mai gasesc cel putin opt livinguri asemanatoare in Romania. Asa ca nu unicitatea trebuie obtinuta cu orice pret in living, ci nebunia frumoasa care iti face viata mai plina de vitalitate si care ii incanta, vorba aceea, la nebunie pe musafirii tai.Citesti acum despre idei pentru living pentru ca livingul este cartea de vizita a locuintei tale. Pot sa iti vina chiar si managerii sau partenerii de afaceri la tine in living, pentru discutii neoficiale, totusi cu un anumit efect, cu anumite urmari. Unde ii primesti?
Cu siguranta ca un musafir va fi intampinat pe hol, va cere la baie si va ajunge in living. In bucatarie nu are de ce sa intre, in dormitor, nici atat – asadar, concentreaza-te sa oferi impresie buna prin hol, baie si living.
Numai ca pe hol, un musafir sta maxim un minut, la baie, maxim trei minute, pe cand in living sta cel mai mult timp. De aceea, aceasta camera trebuie amenajata intr-un mod uimitor, care sa „ia fata” si sa iti placa si tie in acelasi timp fara ca in el sa iti exprimi tu orice nebunie, orice vis de „casuta in copac” pe care l-ai avut vreodata.

Tips&tricks

Tonul cromatic si de design trebuie sa fie unul matur fara sa fie rigid si sobru, trebuie sa fie tineresc fara sa fie colorat tipator si fara sa fie ludic. Daca exista echilibru in toate cu putin touch personal, atunci musafirii vor fi extraordinar de incantati!
Musafirii se vor incanta atat de canapeaua de living pe care vor ajunge sa stea si pe care se vor simti ca un rege (sau ca o regina) datorita spatarului inalt precum la un scaun directorial scump.
Invitatii tai vor fi incantati atat de fructele si micile gustari servite in living, cat si de masa pe care se serveste. Asta daca masa de living are un aspect care imbina zonele drepte cu zonele curbe.

Trei idei puternice legate de mobilierul pentru living

Intuiesti deja anumite idei de amenajare a celei mai mari camere din casa? Iata alte trei idei care depasesc prin stil chiar si alte zece idei mai putin interesante:
- ai curaj sa folosesti mobilier in non-culori; asociaza piesele acelea de mobilier cu mobilier colorat, bineinteles
- mobilierul care contine sticla este din ce in ce mai intalnit, mai dorit si mai asteptat in living; mobilierul modern, printre care si comoda de TV care nu mai are vitrina, ci care are elemente vitrate adaugate in mod inovativ si neliniar
- dar cu biblioteca cum faci? Ei bine, mai bine iti cumperi o comoda TV de perete care iti permite sa ii atasezi si cateva carti
Aminteste-ti! Traseul hol-baie-living va fi urmat de toti cei pe care ii inviti la tine acasa. Daca pentru hol si baie, atentia cade numai conjunctural, pe lucrurile din livingatentia cade in mod activ si pe toata durata vizitei. De la un ceas de perete pana la culoarea anumitei portiuni din perdea – totul va fi observat de o fire curioasa. Mai ales mobilierul de living va intra in aria de observatie a musafirului. Ce ai de gand sa faci cu el? Este momentul sa il pui la punct.

Modele interesante; design de dulapuri

Daca esti în cautare de idei pentru a proiecta un dulap pentru tine, acest articol ti-ar putea oferi cateva idei. Va prezentam cateva modele de garderoba de la un producator din Barcelona numit Carre . Cu un accent deosebit pe dulapuri cu usi glisante, Carre isi face o prezentare de colectie cu produse bine puse in lumina, fotografii excelente si pune in evidenta calitatile designerului. Camerele sunt impecabil aranjate cu culori, mobilier si piese adiacente care se potrivesc perfect, reusind sa puna in evidenta mobilierul pe care îl evidentiaza. Per ansamblu, cateva imagini cu care sa va puteti clati ochii...

Modele interesante de bucătarii.

O galerie creativă, modele de bucătării, culori și forme deosebite.

O atmosfera unica pentru reamenajarea unui Living.

Nu ezita să ne contactezi!

Pentru informații despre un proiect de amenajare și consultanță, suntem la dispoziția ta. Sună la telefon: 0740 342 105.
Sau trimite-ne un mesaj.