...
logo

Colaboratori

Colaboratorii nostri

Pentru a putea duce la bun sfarsit un proiect de design interior, avem nevoie de diferite servicii si produse. Acestia sunt colaboratorii nostri.

Realizăm proiecte de amenajări interioare design de ambient, arhitectură de interior și vizualizări 3d (randări).

Amenajari interioare, design de interior si proiectare 3d.

Amenajarea unei locuinte, a unui restaurant, club, showroom, sau a unui spatiu de birouri, - toate acestea au nevoie de un concept.
Avem o gamă largă de servicii de reprezentare grafică 3D, pentru ca dvs. să aveți o imagine clară a proiectului înainte de a demara lucrările de amenajare. Suntem specialiști în amenajări, de la case până la proiecte de amenajări complexe ale spațiilor.

Ortoproiect

Servicii de arhitectura si proiectare, primul pas pentru proiectul dvs. Certificat de urbanism, proiect tehnic, proiect de instalatii, rezistenta, etc.

CC Mob expert

Proiectare 3d pentru mobilier si executie. Pentru faza de implementare, proiectul se realizează de o firmă specializată, cea care execută mobilierul.

Scanare 3d

În cazul spațiilor mai mari, a curților, grădinilor sau a unor terenuri, se fac măsurători si scanări 3d cu drona. Pe baza acestor măsurători, vom putea să reproducem în 3d, la scară, orice spațiu sau clădire. Astfel, pe baza scanării 3d, putem să determinăm orice dimensiune.

Proiectul 3d

Proiectele 3d, se realizează în mai multe programe 3d, pe baza unui releveu. Odată ce proiectul 3d este pus pe calculator, putem să amenajăm spațiul, și putem foarte ușor să facem modificări și teste de recompartimentare sau repoziționare a obiectelor, reușind astfel să percepem mult mai bine spațiul și să găsim soluția cea mai bună.

Simulările 3d

Odată ce avem tot proiectul 3d finalizat, fiecare detaliu la locul lui și nu mai avem de modificat pozițiile obiectelor, se trece la etapa următoare, adică la generarea pe calculator, a simulărilor finale. Aceste simulări reproduc fizic lumina, reflexiile, si materialele obiectelor care se regăsesc în spațiul creat.

Supervizare șantier

Odată ce proiectul de design a fost finalizat, urmează faza de implementare. Acesta este momentul în care transpunem imaginile generate pe calculator în realitate. Pe baza proiectului, designerul verifică buna punere în operă a lucrării, cu sfaturi și indicații pe șantier.

Calcul necesar materiale

Necesarul de materiale reprezintă o lista generală, cu alegerea finisajelor: gresie, faianta, parchet si vopsea lavabila.

Pentru orice detalii, contactati-ne telefonic.

Design interior, amenajari, proiectare 3d, simulari fotorealiste si diverse servicii pentru amenajarea completa a spatiului dvs.
[ipano id="1"]

Call Now Button